Metereologia

El Servei Meteorològic de Catalunya emet un avís de Situació Meteorològica de Perill (SMP) quan es preveu la superació d’uns llindars específics per cada meteor. El giny d’avisos de situació meteorològica de perill mostra els avisos vigents en cada moment i indica el meteor del qual s’avisa. 

El radar meteorològic mostra la última imatge de radar per tal de localitzar la precipitació en cada moment. La persona usuària pot fer zoom i disposa d’un enllaç a la pàgina web de radar per poder veure l’animació de la darrera hora.

Mapa de la predicció per Catalunya a 3 dies amb informació del matí i la tarda. En desplaçar el ratolí per sobre una comarca es mostra la predicció comarcal on s’indica la temperatura màxima i mínima, la probabilitat de pluja i el símbol descriptiu de l’estat del cel. Entre les 00:00 hores i les 11:30 hores només està disponible la informació pel dia present i l’endemà, un cop els predictors han elaborat la predicció s’incorpora el tercer dia.

 

Predicció municipal a 72 hores. Facilita informació horària de l’estat del cel, temperatura, precipitació, humitat, temperatura de xafogor i velocitat i direcció del vent del municipi escollit pel dia d’avui, demà i demà passat.

 

Metereologia local.

Aquestes dades ens són facilitades diàriament pel nostre meteoròleg local, en Pere Serra i Formiga “Can Fontdeglòria”.
Predicció municipal a 8 dies mostra la temperatura màxima i mínima, la probabilitat de precipitació i el símbol previst per Santa Coloma de Farners dels pròxims 8 dies.

Metereologia